Οικιακή στέγη - Δώμα

Βάσεις χωρίς ανύψωση

Σταθερές βάσεις στήριξης πλαισίων σε δώμα με δυνατότητα διάταξης 1 πλαίσιο κάθετο (portrait) ή 2 πλαίσια κάθετα (portrait) ή 3 πλαίσια οριζόντια (landscape) με απόσταση του πλαισίου από το δώμα 5-10cm. Στην βάση αυτή δεν υπάρχει πόδι στο μπροστινό μέρος της βάσης παρά μόνο το πέλμα. Ενδεικνύεται για δώματα χωρίς ανωμαλίες & εμπόδια. Δυνατότητα ανοδίωσης ή ηλεκτροστατικής βαφής.

» Περισσότερα...

Βάσεις με δυνατότητα ανύψωσης

Σταθερές βάσεις στήριξης πλαισίων σε δώμα στην επιθυμητή διάταξη με δυνατότητα ανύψωσης του πλαισίου από το επίπεδο του δώματος.  Ενδεικνύεται για δώματα με εμπόδια ή περιορισμούς από άλλα στοιχεία. Δυνατότητα ανοδίωσης ή ηλεκτροστατικής βαφής.

» Περισσότερα...

Ειδικές κατασκευές - Πλατφόρμες

Βάσεις στήριξης των πλαισίων στην επιθυμητή διάταξη και χωροθέτηση στο δώμα. Προτείνουμε την ενιαία κατασκευή ή την άτακτη χωροθέτηση των πλαισίων, είτε λόγο περιορισμένου χώρου, είτε λόγο εμποδίων από διάφορα στοιχεία.

» Περισσότερα...

Βάσεις μεταβλητές A1807

Μεταβλητές βάσεις στήριξης των πλαισίων σε δώμα με δυνατότητα μικρής αλλαγής κλίσης (5 έως 10 μοίρες) ανάλογα με την εποχή για μονοπάνελη ή διπάνελη διάταξη των πλαισίων. Δεν υπάρχει η δυνατότητα ειδικών κατασκευών και ανύψωσης των πλαισίων από το επίπεδο του δώματος. Δυνατότητα ανοδίωσης ή ηλεκτροστατικής βαφής.

» Περισσότερα...

Στέγαστρο με κλίση 5°

Σταθερές βάσεις στήριξης με τυποποιημένο μοντέλο για στέγαστρο σε κάθετη διάταξη των πλαισίων (2 ή 3 πλαίσια) κατά το πλάτος και δυνατότητα επιθυμητού μήκους. Ενδείκνυται για δώματα με εμπόδια ή για εξοικονόμηση του χώρου. Το μοντέλο για το στέγαστρο προτείνουμε επίσης και ως χώρο στάθμευσης αυτοκινήτων με την προϋπόθεση ότι το πέλμα της βάσης θα πακτωθεί με ντίζα σε υποδομή μπετόν.  Το στέγαστρο έχει κλίση 5 μοιρών για την αποστράγγιση των βρόχινων νερών. Δυνατότητα ηλεκτροστατικής βαφής.

» Περισσότερα...Επικοινωνία

Τμήμα πωλήσεων
Τηλ: 22950.98840-2
Fax: 22950.98839
E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Εργοστάσιο & Έκθεση
42ο χλμ. Ε.Ο. Αθηνών Λαμίας, 19011 Αυλώνας Αττικής (χάρτης)
E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Newsletter

Εγγραφείτε για να ενημερώνεστε για όλα τα νέα μας