Στέγαστρο με κλίση 5°

Σταθερές βάσεις στήριξης με τυποποιημένο μοντέλο για στέγαστρο σε κάθετη διάταξη των πλαισίων (2 ή 3 πλαίσια) κατά το πλάτος και δυνατότητα επιθυμητού μήκους. Ενδείκνυται για δώματα με εμπόδια ή για εξοικονόμηση του χώρου. Το μοντέλο για το στέγαστρο προτείνουμε επίσης και ως χώρο στάθμευσης αυτοκινήτων με την προϋπόθεση ότι το πέλμα της βάσης θα πακτωθεί με ντίζα σε υποδομή μπετόν.  Το στέγαστρο έχει κλίση 5 μοιρών για την αποστράγγιση των βρόχινων νερών. Δυνατότητα ηλεκτροστατικής βαφής.

Το σύστημα δημιουργήθηκε για να καλύψει τις ανάγκες στήριξης φ/β πλαισίων σε δώματα χωρίς να περιορίζει  την χρήση του δώματος μετά την εγκατάσταση του συστήματος αλλά και ως λύση στεγάστρου για θέσεις στάθμευσης αυτοκινήτων.

Το σύστημα είναι στεγανό αφού υπάρχουν ειδικά λάστιχα κατά μήκος των βεργών ενώ για την κατά πλάτος στεγανοποίηση είναι απαραίτητη η χρήση διάφανου μονωτικού υλικού το οποίο εφαρμόζετε με ειδικό πιστόλι.

Η δυνατότητα χωροθέτησης είναι αυστηρά σε κάθετη διάταξη των πλαισίων (portrait) και η γωνία κλίσης μόνο σε 5 μοίρες, Η διάταξη των πάνελ μπορεί να είναι 2 κάθετα ή 3 κάθετα και όχι συνδυασμός των δύο.

Μέγιστο ύψος της κατασκευής 2,80m (ύψος πίσω κολόνας 2,5m)

Η μέγιστη απόσταση μεταξύ των κολονών (κάναβος) είναι τα 3m.

Δεν υπάρχει η δυνατότητα ειδικής κατασκευής για το συγκεκριμένο σύστημα.