Κεραμοσκεπή

Απλή στήριξη με άγκιστρο

Για την στήριξη των πλαισίων όταν είναι σε κάθετη διάταξη (portrait) ως προς τον κορφιά, η στήριξη γίνεται με απλό τρόπο χρησιμοποιώντας 2 βέργες για την κάθε σειρά. Το άγκιστρο πρέπει να βιδωθεί με ξυλόβιδα στα κεντρικά δοκάρια που συγκρατούν την κεραμοσκεπή σε βάθος περίπου 5-7cm. Ο συνήθης τύπος βέργας για την στήριξη των πλαισίων σε κεραμοσκεπή είναι με κωδικό Α1800.

» Περισσότερα...

Απλή στήριξη με ντίζα ή ντιζοστρίφωνο

Για την στήριξη των πάνελ όταν είναι σε κάθετη διάταξη (portrait) ως προς τον κορφιά, η στήριξη γίνεται με απλό τρόπο χρησιμοποιώντας 2 βέργες για την κάθε σειρά. Η στήριξη της βέργας μπορεί να γίνει είτε με ντίζα με λαμάκι όταν η υποδομή κάτω απο τι κεραμίδι είναι τσιμέντο είτε με ντιζοστρίφωνο με λαμάκι όταν η υποδομή κάτω απο το κεραμίδι είναι με ξύλινα δοκάρια. Η εγκατάσταση προϋποθέτει τρύπημα του κεραμιδιού και βίδωμα στο τσιμέντο ή στο ξύλινο δοκάρι αντίστοιχα σε βάθος περίπου 5-7cm. Ο συνήθης τύπος βέργας για την στήριξη των πλαισίων σε κεραμοσκεπή είναι με κωδικό Α1800.

» Περισσότερα...

Δικτύωμα / Πλέγμα με άγκιστρο

Για την στήριξη των πλαισίων όταν είναι σε οριζόντια διάταξη (landascape) ως προς τον κορφιά, η στήριξη γίνεται με κατασκευή πλέγματος. Αρχικά τοποθετείτε τις βέργες κατά μήκος των ξύλινων δοκαριών κάτω από το κεραμίδι ως οδηγούς και επάνω σε αυτούς στηρίζεται κατά πλάτος την επιπλέον βέργα για την συγκράτηση των πλαισίων ανάλογα με το σχέδιο της χωροθέτησης. Το άγκιστρο πρέπει να βιδωθεί με ξυλόβιδα στα κεντρικά δοκάρια που συγκρατούν την κεραμοσκεπή σε βάθος περίπου 5-7cm. Ο συνήθης τύπος βέργας για την στήριξη των πλαισίων σε κεραμοσκεπή είναι με κωδικό Α1800.

» Περισσότερα...

Δικτύωμα / Πλέγμα με ντίζα ή ντιζοστρίφωνο

Για την στήριξη των πλαισίων όταν είναι σε οριζόντια διάταξη (landascape) ως προς τον κορφιά, η στήριξη γίνεται με κατασκευή πλέγματος. Αρχικά τοποθετείτε τις βέργες κατά μήκος των ξύλινων δοκαριών κάτω από το κεραμίδι ως οδηγούς και επάνω σε αυτούς στηρίζεται κατά πλάτος την επιπλέον βέργα για την συγκράτηση των πλαισίων ανάλογα με το σχέδιο της χωροθέτησης. Η ντίζα ή το ντιζοστρίφωνο πρέπει να βιδωθεί είτε στα κεντρικά ξύλινα δοκάρια που συγκρατούν την κεραμοσκεπή είτε στο μπετόν κάτω απο το κεραμίδι σε βάθος περίπου 5-7cm. Ο συνήθης τύπος βέργας για την στήριξη των πλαισίων σε κεραμοσκεπή είναι με κωδικό Α1800.

» Περισσότερα...Επικοινωνία

Τμήμα πωλήσεων
Τηλ: 22950.98840-2
Fax: 22950.98839
E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Εργοστάσιο & Έκθεση
42ο χλμ. Ε.Ο. Αθηνών Λαμίας, 19011 Αυλώνας Αττικής (χάρτης)
E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Newsletter

Εγγραφείτε για να ενημερώνεστε για όλα τα νέα μας