Πάρκο

Μεταβλητό μονοπάσσαλο για μπετόμπηξη με πάσσαλο αλουμινίου ή πέδιλο μπετόν

Τυποποιημένα τραπέζια μήκους 7m για διάταξη πλαισίων 2 κάθετα (portrait) ή 3 οριζόντια (landscape) με μεταβλητή μονοπάσσαλη βάση A1803 με δυνατότητα αλλαγής γωνίας κλίσης από 16 έως 50 μοίρες ανάλογα με την εποχή. Δυνατότητα ηλεκτροστατικής βαφής για εγκαταστάσεις σε αλκαλικό περιβάλλον.

» Περισσότερα...

Μονοπάσσαλο για μπετόμπηξη με πάσσαλο αλουμινίου

Σταθερή μονοπάσσαλη βάση για 2 πάνελ σε κάθετη διάταξη (portrait) ή 3 πάνελ σε οριζόντια διάταξη (landscape) με την μέθοδο της μπετόμπηξης με πάσσαλο αλουμινίου στην επιθυμητή γωνία κλίσης. Η έμπηξη είναι περίπου 1m στο μπετόν. Δυνατότητα ηλεκτροστατικής βαφής για εγκαταστάσεις σε αλκαλικό περιβάλλον.

» Περισσότερα...

Μονοπάσσαλο για μπετόμπηξη με πάσσαλο χαλύβδινο

Σταθερή μονοπάσσαλη βάση για 2 πάνελ σε κάθετη διάταξη (portrait) ή 3 πάνελ σε οριζόντια διάταξη (landscape) με την μέθοδο της μπετόμπηξης με τυποποιημένο μήκος χαλύβδινου πασσάλου γαλβανισμένου εν θερμώ με κωδικό Α1837. Βάθος έμπηξης περίπου 1m στο μπετόν. Δεν απαιτείται γεωλογική μελέτη. Δυνατότητα ανοδίωσης ή ηλεκτροστατικής βαφής για εγκαταστάσεις σε αλκαλικό περιβάλλον.

» Περισσότερα...

Μονοπάσσαλο για πασσαλόμπηξη με πάσσαλο χαλύβδινο

Σταθερή μονοπάσσαλη βάση για 2 πάνελ σε κάθετη διάταξη (portrait) ή 3 πάνελ σε οριζόντια διάταξη (landscape) με την μέθοδο της πασσαλόμπηξης με τυποποιημένο χαλύβδινο πάσσαλο γαλβανισμένο εν θερμώ και μέγιστο μήκος 3m, στην επιθυμητή γωνία κλίσης. Δεν απαιτείται γεωλογική μελέτη. Δυνατότητα ανοδίωσης ή ηλεκτροστατικής βαφής για εγκαταστάσεις σε αλκαλικό περιβάλλον.

» Περισσότερα...

Διπάσσαλο για μπετόμπηξη με πάσσαλο αλουμινίου

Σταθερή διπάσσαλη βάση για την επιθυμητή διάταξη των πάνελ με την μέθοδο της μπετόμπηξης με πάσσαλο αλουμινίου τυποποιημένου μήκους. Βάθος έμπηξης πασσάλου 80cm. Δεν απαιτείται γεωλογική μελέτη. Δυνατότητα ηλεκτροστατικής βαφής για εγκαταστάσεις σε αλκαλικό περιβάλλον.

» Περισσότερα...

Διπάσσαλο για μπετόμπηξη με πάσσαλο χαλύβδινο

Σταθερή διπάσσαλη βάση για την επιθυμητή διάταξη των πάνελ με την μέθοδο της μπετόμπηξης με πάσσαλο χαλύβδινο γαλβανισμένο εν θερμώ τυποποιημένου μήκους 1m. Βάθος έμπηξης πασσάλου 80cm. Δεν απαιτείται γεωλογική μελέτη. Δυνατότητα ανοδίωσης ηλεκτροστατικής βαφής για εγκαταστάσεις σε αλκαλικό περιβάλλον.

» Περισσότερα...

Διπάσσαλο για πασσαλόμπηξη με πάσσαλο χαλύβδινο

Σταθερή διπάσσαλη βάση για την επιθυμητή διάταξη των πάνελ με την μέθοδο της πασσαλόμπηξης με πάσσαλο χαλύβδινο γαλβανισμένο εν θερμώ και μήκος πασσάλου κατόπιν εδαφοστατικής/γεωλογικής μελέτης για να προσδιοριστεί το απαιτούμενο βάθος έμπηξης ανάλογα με την ποιότητα του εδάφους. Δυνατότητα ανοδίωσης ή ηλεκτροστατικής βαφής για εγκαταστάσεις σε αλκαλικό περιβάλλον.

» Περισσότερα...

Διπάσσαλο για πέδιλα μπετόν

Σταθερή διπάσσαλη βάση για την επιθυμητή διάταξη των πάνελ πάνω σε πέδιλα μπετόν τα οποία μπορείτε να κατασκευάσετε είτε κατά μήκος του τραπεζιού είναι κατά πλάτος. Η στήριξη των βάσεων στο πέδιλο γίνεται με πάκτωαη του πέλματος με ντίζα της επιλογής σας, ενώ η προδιαγραφή του πέδιλου απαιτεί μελέτη από μηχανικό. Δυνατότητα ανοδίωσης ή ηλεκτροστατικής βαφής για εγκαταστάσεις σε αλκαλικό περιβάλλον.

» Περισσότερα...

Διπάσσαλο για γεώβιδα

Σταθερή διπάσσαλη βάση για την επιθυμητή διάταξη των πάνελ πάνω στην φλάντζα της γεώβιδας. Η στήριξη των πελμάτων της βάσης γίνεται με βίδα της επιλογής σας ανάλογη με την υπάρχουσα οπή στην φλάντζα της γεώβιδας. Δυνατότητα ανοδίωσης ή ηλεκτροστατικής βαφής για εγκαταστάσεις σε αλκαλικό περιβάλλον.

» Περισσότερα...Επικοινωνία

Τμήμα πωλήσεων
Τηλ: 22950.98840-2
Fax: 22950.98839
E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Εργοστάσιο & Έκθεση
42ο χλμ. Ε.Ο. Αθηνών Λαμίας, 19011 Αυλώνας Αττικής (χάρτης)
E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Newsletter

Εγγραφείτε για να ενημερώνεστε για όλα τα νέα μας